0
Your Cart
0
Your Cart

Kaunist pühadeaega kõigile!

Mul on nii-nii hea meel, et Tassimeistri e-pood on tuule tiibadesse saanud! Suur tänu teile, esimeste ostude tegijad! Ja muidugi suur tänu ka lihtsalt külalistele, tulge teinekordki!

Kui keegi oleks minult aasta tagasi küsinud, mis on mu lähiaja suuremad plaanid, siis ettevõtlust ja e-poodi ei oleks küll osanud nimetada. Need arengud on toimunud kuidagi iseenesest, järk-järgult, ilma et see oleks olnud eesmärk omaette. Kui tehtud asju jääb üle, võiks ju müüa. Kui ostetakse, võiks rohkem kuulutusi üles panna. Kui juba nii mitu asja müügis, peaks ikka oma pood olema… Ja kui ühel hommikul ärgates on sellel poel nimigi olemas… no siis tuleb see pood teoks teha!

Praegu on jõuluostud poe riiulid päris hõredaks räsinud. Aga mul on juba uusi ideid! Näiteks midagi kassisõpradele. 😉 Aga kõigepealt võtan ma väikese jõulupuhkuse. See on ju ikkagi mu lemmik aeg aastast ja minu sünnipäev ka! Aga niipea kui pidustused peetud, on aeg asuda kiiresti neid riiuleid uuesti täitma!

Seniks aga soovin teile kõigile ilusaid pühi! Võtke aega tormamise ja tegus olemise kõrvalt natida lumesadu, küünlaleeki, jõululõhnu ja pühademuusikat. Vaadake, kas leiate lumelt päkapikujälgi või tähistaevast jõuluvana saani vilkuvaid tulesid. Ja kindlasti nautige mõnusat sooja jooki oma lemmik jõulutassist!