0
Your Cart
0
Your Cart

Tassimeistri keraamika nüüd ka poodides 🛍

On väga suur au ja tunnustus, et Tassimeistri keraamikat peetakse poeriiulite vääriliseks! Olen küll sellest salaja unistanud, kuid pole ise oma tooteid pakkuma tihanud minna. Nüüd aga juhtus nii, et minuga võtsid vaid paaripäevase vahega ühendust kahe erineva käsitööpoe perenaised ja tegid ettepanekud Tassimeistri kaup nende poodidesse müügile tuua.

Ma ei suuda ikka veel õieti uskuda, et minu tassid jõuavad samade poodide riiulitele, kus ilutseb suurepäraste Eesti käsitöömeistrite looming, mida olen juba ammu kõrvalt imetlenud! Suur tänu Roosiait ja Kolga-Jaani Käsitöökohvik sellise võimaluse eest! 

📦Nende kahe alumiste kastiga asusid täna Tartu poole Roosiaida suunas teele nartsissitassid, orhideetass, elevanditass, hirvetass, baleriinitass ja kaks Haapsalu rätti. Kolga-Jaani Käsitöökohvikusse reisivad aga homme ülemise kastiga pruunid põllulilletassid. Head teed ja õnnelikku kohalejõudmist!

 

Niisiis on nüüd kõigil, kes soovivad minu tasse enne ostu oma käega katsuda, selleks võimalus. Suvereiside aeg on käes ja soovitan kindlasti neist vahvatest poodidest läbi astuda!

Tassimeistri e-poe külastajate ees pean aga vabandama, et poeriiulid nii hõredaks on jäänud. Peale jaanipäeva saan keraamikaga tegelemise jälle aktiivsemalt käsile võtta, nii et juulis võiks juba uuemat kaupa lisanduma hakata.