0
Your Cart
0
Your Cart

Tellimustööd jõuludeks 🎅🎁🎄

Suur tänu kõigile, kes juba on võtnud minuga ühendust seoses tellimustöödega või ka alles plaanivad seda teha. See on minu jaoks väga suur kompliment! Minu siiras tänu Teile selle eest!

Kahjuks ei saa ma praegu mingeid eritellimusi vastu võtta. Vabandan.
Käsitöö on minu jaoks hobi, mida teen täiskohaga töö ja nelja lapse kõrvalt. Teen seda selleks, et puhata ja end hästi tunda. Praegu teen käsitööd sellisel ajal ja sellises mahus, nagu parasjagu võimalik on. Tihti on seda pikemalt raske ette planeerida.
Olen üritanud jõuludeks valmistuda ja e-poe jaoks kaupa varuda, sest nägin eelmisel aastal, kui kiiresti asjad pühade eel riiulitelt kadusid. Siiski pean kahjuks tunnistama, et minu selle aasta varud on väiksemad, kui oleksin tahtnud, sest erinevalt eelmisest aastast on mu emapuhkus läbi ja igapäevane palgatöö võtab praegu suure osa mu ajast. Loodan enne pühi veel natuke keraamikat juurde teha, et võimalikult paljud soovijad siiski Tassimeistri valikust omale pühadekingi leiaksid. Kuid mingiteks eritellimusteks (isegi mitte väikesemahulisteks), mul praegu kahjuks lihtsalt ei ole aega.
Loodan, et mõistate mind ja ei pane mu keeldumist pahaks.