0
Your Cart
0
Your Cart

💙💛 Toetame koos Ukrainat! vol 2 💙💛

See oli umbes aasta tagasi, kui tegin esimesed sini-kollased tassid Ukraina toetuseks. Praeguseks ei ole see sõda veel läbi, isegi selle lõppu veel ei paista. Ja kui see ka ükskord lõpeb, siis vajab Ukraina veel pikka aega abi riigi uuesti üles ehitamiseks ja normaalse elu taastamiseks.

Uued Ukraina toetuseks tehtud tassid ja taldrikud on kaunistatud liblikatega. 🦋 Liblikad on helged ja lootusrikkad, samas haprad ja ebakindlad. Nõudel kasutatud valkjas glasuur meenutab härmatist. See loob ohtliku vastuolu õrnade soojalembeste putukate ja jäise külmuse vahel. Ja siis on muidugi veel üks tass haldjaga, sest mõnikord tundub, et nüüd ei aita enam muu kui maagia…

Ostes Tassimeistri sini-kollaseid 🇺🇦 Ukraina teemalisi tooteid 🇺🇦, saame koos aidata Ukrainal seda sõda võita! Pool nende toodete müügihinnast läheb annetuseks Riigikaitse Edendamise SA-le, mis tegeleb varustuse ning meditsiinivahendite ostmise ja sõjakoldesse saatmisega.

Suur tänu, kui soovid minuga koos sellesse panustada!

2022. aastal annetas Tassimeister Ukraina toetuseks müüdud toodetelt 51 €, 2023. aastal on annetatud toodete müügist 24,50 €. (seisuga 25.07.2023)